Passa al contingut principal

ESMORZAR PARC TORRE ROJA

L'última setmana abans de Setmana Santa vam preparar un esmorzar tots els alumnes de l'IFE juntament amb els professors com a final de trimestre. El dia d'abans vam anar a comprar tot el que feia falta (embotitstomàquetbegudes, gots, tovallons pa...) i el dia de l'esmorzar vam sortir al parc que està al costat del nostre institut i vam preparar tot el menjar entre tots. Vam GAUDIR d'un gran matí tots junts esmorzant i practicant esports com futbol, bàsquet bàdminton i ping-pong








Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui som?

Som els alumnes  de l'IFE AMIE  de l'Institut Torre Roja. Els alumnes de 3r  estem  creant aquest blog dintre de  l'assignatura  MP 20  per millorar els nostres coneixements  d'ofimàtica.  A quí   podeu  trobar les diferents activitats que fan els alumnes de 1r, 2n i 3r durant el curs 23- 24.  Esperem que us agradi.

Sortida El Complex

El dimarts passat dia 5 de desembre els alumnes de 3r  d'IFE  van fer una sortida , van  anar a visitar el centre esportiu el complex en sant Feliu i van anar amb autobús i en tren vam arribar  sobre  les 9:15 ens van menjar  entrapar  i a les 9:30 van entrar a veure les instal·lacions ens va atendre la cap de manteniment ens  va  ensenyar  a  piscina de  competició , la  piscina social  els jacuzzis , sala  fitness , sala   spining  sala funcional, els vestuaris... Vam anar al soterrani i en van ensenyar la maquinaria per fer el manteniment de les diferents piscines i les feines que feien els de manteniment en el dia a dia una vegada acabat la visita vam anar a donar una volta per Sant Feliu i vam tornar al institut agafant  el tren i el bus.

MUNTATGE DE TAULES DE PING-PONG I DE PÍCNIC

Els alumnes de primer, segon i tercer van fer un muntatge  de taules de pícnic  i ping-pong .Aquest curs hem muntat  dues de ping pong i 5  de picnic.  Durant tot el any fem el manteniment d'aquestes taules apretant els caragols que s'afluixen .